Politika povrata novca

Hvala što ste kupovali na www.twxautocroatia.com.POVRAT NOVCA I VRAĆANJE


Vraćeni proizvod mora biti u istom stanju u kojem je i primljen (kao nov), neotvoren i bez oštećenja pakiranja, u svom potpunom i originalnom pakiranju.
Kako bismo prihvatili povrat, kupac mora pokazati broj narudžbe osobe koja je izvorno kupila proizvod, i čiji su podaci u kodu narudžbe.
Kupac ima pravo vratiti kupljeni proizvodi i zahtjevati da se primljeni proizvod zamijeni s drugim ili na povrat novca u dva slučaja:
1. U slučaju dokazane greške naše tvrtke (primili ste pogrešan proizvod), kupac treba vratiti proizvod unutar četrnaest (14) dana od datuma narudžbe, bez plaćanja transporta.
2. Ako je prigovor potvrđen, kupac može vratiti proizvod unutar četrnaest (14) dana od datuma narudžbe. U ovom slučaju sve troškove poštarine snosi kupac.
U svim slučajevima, proizvodi trebaju biti u stanju u kojem ih je kupac primio, potpuni, bez oštećenja i u svom originalnom pakiranju. Ako proizvod nije vraćen unutar četrnaest (14) dana, naša trgovina nije dužna prihvatiti povrat. Kada se ispoštuju Uvjeti korištenja i zaprimi povrat proizvoda, kupac ima pravo primiti ili drugi proizvod iste vrijednosti, ili povrat novca. Povrat kupcu bit će izvršen unutar trideset (30) dana od datuma primitka proizvoda. U slučaju ponavljanih povrata, ili u slučaju da naša tvrtka prosudi da kupac zlostavlja pravo na povrat ili djeluje u lošoj volji, zadržavamo pravo odbiti povrat proizvoda čak i u slučaju da su prijespomenuti uvjeti ispunjeni.
Ovi uvjeti neće utjecati na zakonska prava kupaca.


DOLAZAK NARUDŽBE


Ne možemo refundirati proizvode koji nisu bili dostavljeni do određenog datuma, prilike ili praznika. Na našoj internetskoj stranici možete vidjeti koliko dugo bi dostava mogla potrajati. Molimo da to imate na umu prilikom naručivanja. Jednom kada je narudžba poslana, nećemo ju više moći promijeniti ili otkazati. 


DOSTAVA


Bit ćete odgovorni za plaćanje troškova poštarine u slučaju povrata proizvoda. 

Troškovi poštarine se ne mogu nadoknaditi. 


KONTAKTIRAJTE NAS


Ako imate bilo kakvo pitanje o tome kako da vratite svoju narudžbu, slobodno nam se javite na adresu contact@twxautocroatia.com