Često postavljana pitanja

U ČEMU SE TWX AUTO RAZLIKUJE OD DRUGIH POPULARNIH BRENDOVA?


Posebna formula s kombinacijom polimera, naši proizvodi pružaju glatku, sjajnu oblogu i završnu zaštitu od insekata, mrlja vode, te prljavštine na cesti. Unutar nekoliko tjedana uobičajeni voskovi i regeneratori boje ne mogu ponuditi istu razinu zaštite, te se isperu i istroše. Proizvodi koje ima TWX Auto osnažuju i štite mjesecima, a ne samo tjednima.POSTOJI LI OPASNOST OD OŠTEĆIVANJA KAROSERIJE AUTOMOBILA KORIŠTENJEM VAŠEG PROIZVODA?


Naš proizvod može ukloniti prljavštinu s površine vozila bez ogrebotina i tragova kružnog nanošenja kada se koristi u skladu s uputama.JESU LI VAŠI PROIZVODI NEŠKODLJIVI ZA OKOLIŠ I NETOKSIČNI?


Ponosimo se time što na tržištu predstavljamo visokokvalitetne proizvode za automobile koji su ujedno potpuno neškodljivi za okoliš. Sve naše formule su netoksične i 100% biorazgradive. One također ne sadrže grube kiseline ili teška otapala, te uopće ne sadrže klorovodične i sumporne kiseline. 


KAKO ČESTO BIH TREBAO KORISTITI TWX AUTO PROIZVODE NA MOJEM AUTOMOBILU?


To ovisi o vašim lokalnim vremenskim uvjetima, te o tome gdje parkirate. Ako padaju obilne kiše vjerojatno ćete ga ponovo trebati nanijeti kako bi postigli bolji učinak.


KOJE JE VRIJEME DOSTAVE?


Narudžbe mogu biti između 1-4 radnih dana (osim vikenda i praznika) dostavljene ovisno o vašoj zemlji. Obrada narudžbe uključuje odabir, pakiranje i pripremu narudžbe za isporuku. Jednom kada je narudžbu preuzeo kurir, i kada se dostavi na vašu adresu, smatra se "otpremljenom". Molimo, osigurajte da netko može preuzeti vašu pošiljku između 09:00 i 18:00.


KOJI SU MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA?


Nudimo sigurno plaćanje – gotovina po primitku – plaćate samo kad primite narudžbu, nema plaćanja unaprijed ili transakcija.


MOGU LI OTKAZATI ILI PROMIJENITI NARUDŽBU?


Ne, jednom kada je narudžba predana, nismo više u mogućnosti otkazati ju ili napraviti bilo kakve promjene. Molimo da provjerite jesu li sve informacije točne prije nego dovršite vašu narudžbu. 


NUDITE LI KAKVE POPUSTE ILI PROMOCIJE? 


Da, nudimo popuste i posebne promocije. Najbolji način da budete informirani je taj da nas pratite na Facebooku i provjeravate našu internetsku stranicu.


ŠTO DA NAPRAVIM AKO FALI PROIZVOD KOJI SAM NARUČIO?


Molimo da kontaktirate našu službu za korisnike kako biste zatražili dodatnu podršku. Bilo koji proizvod(i) koji nedostaje mora biti prijavljen unutar 14 dana od dostave.  


KUPIO SAM TWX AUTO PROIZVOD S DRUGE STRANICE/DUĆANA, MOŽETE LI MI SVEJEDNO POMOĆI?  


Žao nam je, ali jedino mjesto na kojem možete pronaći naše proizvode je naša službena internetska stranica. Bilo koje drugo mjesto koje ih prodaje je neslužbeno i može biti lažno, i zbog toga ne možemo garantirati za njih. 


NUDITE LI OPCIJU "NAZVAT ĆEMO VAS" ILI "POKUPITE"? 


Ne, jedina opcija isporuke je dostava na vašu adresu.


MOGU LI TWX AUTO PROIZVODI BITI KORIŠTENI BEZ VODE?


Da! Svi naši proizvodi – sprejevi i gelovi mogu biti korišteni bez vode. Formula naših proizvoda djeluje tako da oblaže i podmazuje prljavštinu i garež, čineći ih jednostavnim za uklanjanje bez napora. Jednom kada je prljavština podmazana, nema joj druge nego da se zalijepi za mikrofibru ručnika, ostavljajući površinu glatkom i čistom.