BRZA DOSTAVA - za 4. dana

POLIRA, ZAPTIVA I ZAŠTIĆUJE VAŠ AUTOMOBIL!

 

TWX® Auto Super Wax je vosak u spreju izuzetno lak za korištenje za vaše omiljeno vozilo! Jednostavno nasprejajte da biste u istom trenu dobili besprijekoran sjaj i zaštitu vašeg laka, ispoliran metal i plastiku.

 Momentalno daje blistavi sjaj

 Daje dugotrajnu zaštitu bez muke

 Prelijep dugotrajan sjaj 

 Lako nanošenje i uporaba

 

Napravili smo proizvod koji daje efekt visokog i dubokog sjaja za svakodnevne vozače, kao brzu alternativu poliranju automobila.
Zaštitite svoj automobil od štetnog zagađenja, kukaca i izmeta ptica, vodenih mrlja pa i više. Vratite svom autu taj savršeni sjaj koji ste možda i zaboravili.

TWX® Auto Wax Super krajnji sloj za zaštitu voskom je brzo djelujući i vrlo jednostavan za korištenje – samo trebate našpricati malo proizvoda na željenu površinu i obrisati ju.

14 Dana garancija povrata novca

Želimo da budete 100% zadovoljni sa svime što kupite od TWX Auta. A ako niste u potpunosti sretni sa svojom kupovinom, u potpunosti ćemo Vam refundirati novac ili zamijeniti robu. Sve što tražimo jest da kontaktirate našu službu za korisnike i vratite nam proizvod.

Formulirano s kombinacijom naprednih polimera i filera koji djeluju kako bi spriječili oštećenja uzrokovana UV zrakama i kontaminantima iz okoliša, ovaj vosak osigurava trajan i izdržljiv sjaj. Čak i nakon prvog korištenja ovaj vosak će dati vašem automobilu gladak i sjajan završetak. TWX® Auto Wax Super krajnji sloj za zaštitu voskom učvršćuje i polira površinu vašeg automobila bez tragova pruga i bez taloga! Osmišljeno da štiti i uklanja prašinu i otiske prstiju, bit ćete ponosni što vozite automobil s fantastičnim sjajem.


KAKO SE KORISTI: 1. Našpricajte vosak na prethodno navlažen ručnik od mikrofibre i na površinu. Za još bolji efekt, pobrinite se da površina bude čista. 2. Nježno trljajte željenu površinu kružnim pokretima. 3. Uzmite drugi suhi ručnik od mikrofibre kako biste pobrisali zamagljene ostatke PRIJE nego se posuše. 4. Ponovite postupak sve dok vozilo ne bude premazano. Za najbolju zaštitu, redovito ponavljajte.

DOSTAVA JE BESPLATNA

Ova cijena uključuje porez. Bilo koja narudžba koja sadrži 2 ili više komada proizvoda dobiva besplatnu dostavu. Proizvod će biti dostavljen na Vaša kućna vrata unutar 1-4 radna dana od datuma na koji je narudžba zaprimljena putem ove web stranice.

100% JAMSTVO POVRATA NOVCA

Ako niste zadovoljni proizvodom, pošaljite ga natrag i vratit ćemo Vam Vaš novac – bez pitanja.

METODA PLAĆANJA

Metoda plaćanja je gotovina prilikom dostave – ne plaćate ništa unaprijed.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!

Loše           Dobro

TWX® Auto Wax Super krajnji sloj za zaštitu voskom

  • Ponuda traje do
  •   Ograničena Ponuda OSTALI SU SAMO

Kupci koji su kupili ovo također su se odlučili i za