BRZA DOSTAVA - za 4. dana

Čisti i dezinficira! JEDAN PROIZVOD ZA CIJELU UNUTRAŠNJOST VAŠEG AUTA!


TWX® Auto Interior je jedan proizvod koji čisti, zaštićuje i dezinficira praktično svaku površinu unutar automobila! Moćni sastojci proizvoda će ubiti viruse i bakterije te će momentalno dezinficirati i očistiti bilo koju površinu! Jednostavno ga nanesite i obrišite za profesionalne rezultate čišćenja svugdje, od upravljačke ploče do oplata vrata pa i više!


 Recenzije pouzdanih kupaca s 5- zvjezdica 

 Dezinficira i ubija viruse i bakterije!

 Uštedite vrijeme i novac sa samo jednim proizvodom za unutrašnjost vašeg auta

 Izvrsno za upravljačku ploču vašeg auta, oplate na vratima

 Održava unutrašnjost vašeg auta svježom, čistom i novom

 Čistite bez bojazni da ćete oštetiti površine


Održava izvrstan i očuvan izgled unutrašnjosti Vašeg automobila! Virusi, bakterije, nečistoća, čađ, otisci prstiju, masnoća i mrlje – oni nemaju nikakvu šansu protiv jedinstvene i efikasne formule za unutarnje površine Vašeg auta.

TWX® Auto Interior Sredstvo za čišćenje unutrašnjosti auta, sa mnogim namjenama uključuje najnoviju nanotehnologiju za učinkovitu zaštitu i obnavljanje površina vaših interijera. Nemasna podloga s anti-statičkim sredstvima pomoći će spriječiti nakupljanje prašine, uklanjanje prljavštine, gareži i neželjenih mirisa, te će obnoviti kompletnu unutrašnjost površina u vašem automobilu.14 Dana garancija povrata novca

Želimo da budete 100% zadovoljni sa svime što kupite od TWX Auta. A ako niste u potpunosti sretni sa svojom kupovinom, u potpunosti ćemo Vam refundirati novac ili zamijeniti robu. Sve što tražimo jest da kontaktirate našu službu za korisnike i vratite nam proizvod.

Više vam neće trebati 3 ili više različitih sredstava za čišćenje koji se gomilaju u vašoj garaži kako biste postigli blistavu čistoću - TWX® Auto Interior Sredstvo za čišćenje unutrašnjosti auta, sa mnogim namjenama je sve što vam treba. Omogućit će da unutrašnjost vašeg automobila izgleda odlično dulje vrijeme. Neće ostaviti mastan ili mutan sloj – ostat će samo mat završetak. Naše sredstvo također sadrži sastojke za blokiranje sunčevog svjetla kako bi vam pomogli u zaštiti unutrašnjosti automobila od UV oštećenja, osiguravajući interijeru da dulje ostane nov.

KAKO SE KORISTI: 1. Dobro protresite bocu. Istisnite tekućinu na čist ručnik od mikrofibre.
2. Nježno utrljajte na željenu površinu kružnim pokretima.
3. Uzmite drugi čisti ručnik od mikrofibre kako biste obrisali ostatke.
4. Za najbolje rezultate ponovo nanesite svaka dva tjedna (ili prema potrebi). Može se koristiti na vinilu, koži i plastici. 

DOSTAVA JE BESPLATNA

Ova cijena uključuje porez. Bilo koja narudžba koja sadrži 2 ili više komada proizvoda dobiva besplatnu dostavu. Proizvod će biti dostavljen na Vaša kućna vrata unutar 1-4 radna dana od datuma na koji je narudžba zaprimljena putem ove web stranice.

100% JAMSTVO POVRATA NOVCA

Ako niste zadovoljni proizvodom, pošaljite ga natrag i vratit ćemo Vam Vaš novac – bez pitanja.

METODA PLAĆANJA

Metoda plaćanja je gotovina prilikom dostave – ne plaćate ništa unaprijed.

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!

Loše           Dobro

TWX® Auto Interior - Dezinficira, čisti i ubija viruse, klice i bakterije

  • Ponuda traje do
  •   Ograničena Ponuda OSTALI SU SAMO

Kupci koji su kupili ovo također su se odlučili i za