BRZA DOSTAVA - za 4. dana

TWX® Auto pakiranje sa 6 premium sredstava za čišćenje auta

 Promo pakiranje sadrži 6 proizvoda: 1х TWX® Auto Exterior 3-u-1 čišćenje bez vode, voskiranje i zaštita 1х TWX® Auto Interior Višenamjensko sredstvo za čišćenje unutrašnjosti auta 1х TWX® Auto Windows Nano-premaz koji odbija vodu sa auto stakala 1х TWX® Auto Leather Sredstvo za čišćenje & održavanje 1х TWX® Auto Tires Gel za sjaj guma 1х TWX® Auto Wax Super vosak za savršeno završno laštenje


Redovna cijena pojedinačnih proizvoda: 890 kn
Cijena promo pakiranja: 445 kn

----------------------------------------------------------------------


TWX® Auto Exterior 3-u-1 sredstvo za čišćenje bez vode, voskiranje i zaštitu

- Čisti i lašti auto

- Čini auto sjajnim

- Održava auto čistim dulje vremena

Naš TWX® Auto Exterior formulacijski tim je razvio proizvod za dotjerivanje auta lak za uporabu doma koji rabi tehnologiju bez vode i agensa na bazi vode kako bi nježno, sigurno i učinkovito čistio nečistoću, masnoće i naslage nečistoće odmah po kontaktu - ostavljajući iza sebe čistu, zapitivanu i zaštićenu površinu i to svaki put.----------------------------------------------------------------------


TWX® Auto Wax Super vosak za savršeno završno poliranje

- Momentalno daje blistavi sjaj

- Daje dugotrajnu zaštitu bez puno truda

- Siguran za sve tipove farbi

TWX® Auto Wax Super vosak za savršeno završno poliranje zaptiva i polira površine Vašeg auta bez mrlja i bez ostavljanja tragova! Budući da je dizajniran da štiti i lašti površine od prašine i otisaka prstiju, ponosno ćete voziti svoj auto sa tim luksuznim sjajem.

Formuliran kombiniranjem naprednih polimera i filera koji blokiraju oštećivanje uzrokovano UV zračenjima i kontaminantima okoliša, ovaj vosak pruža dugotrajan i postojan sjaj. Čak nakon tek prve uporabe, ovaj vosak će vašem autu dati glatku površinu i blistav izgled. Brzo djelujući i lak za uporabu - sve što trebate učiniti jeste pošpricati malo proizvoda na željenu površinu i obrisati ga.


----------------------------------------------------------------------


TWX® Auto Windows Nano-premaz koji odbija vodu sa prozora auta

- Ultra hidro fobično

- Odbija vodu sa Vaših prozora i održava ih čistima

- Poboljšana vidljivost u svim vremenskim uvjetima


TWX® Auto Windows Nano-premaz koji odbija vodu sa prozora auta je najučinkovitiji i najdugotrajniji premaz za staklene površine na svjetskom tržištu. Ultra-tanka, super-hidro fobična formula smanjuje nakupljanje prljavštine i prašine na staklima Vašeg auta i čini da doslovno nestane ispred Vaših očiju.


Nano zaštita štiti staklo od nečistoće, mrlja i jake kiše. Testiran na dugotrajnost, može podnositi ekstremne temperature i oštre vremenske uvjete.----------------------------------------------------------------------


TWX® Auto Tires Gel za sjaj guma

- Sadrži pojačivače sjaja za zrcalni sjaj

- Održava i njeguje gume

- Štiti od štetnih utjecaja okolišnih uvjeta


Brza i laka uporaba, TWX® Auto Tires se brzo suši i pruža gumama najblistaviji sjaj! Samo jedno nanošenje imati će ogroman utjecaj na Vaše gume i pružiti će Vam dugotrajan zrcalni sjaj!


Naša posebna formula sadrži polimere na bazi vode, silikonski premaz koji omogućava ekstra lako nanošenje. To je gel koji se može lako dodati na svaku gumu. TWX® Auto Tires Gel za sjaj guma dizajniran je da čisti i zaštićuje gumene površine od utjecaja štetnih UV zračenja dok istodobno pruža istinski čist visoki sjaj.


----------------------------------------------------------------------


TWX® Auto Interior Višenamjensko sredstvo za čišćenje unutrašnjosti auta

- Eliminira mrlje

- Djeluje na svim materijalima

- Čini da unutrašnjost auta izgleda kao nova


TWX® Auto Interior Višenamjensko sredstvo za čišćenje unutrašnjosti auta uključuje najnoviju nanotehnologiju kako bi se učinkovito zaštitile i obnovile unutarnje površine Vaše auta. Njegova formula bez masti sa anti statičkim agensima pomoći će spriječiti nakupljanje prašine, ukloniti nečistoće, naslage nečistoće i neželjene mirise te obnoviti unutarnje površine Vašeg auta. ----------------------------------------------------------------------


TWX® Auto Leather Sredstvo za čišćenje & održavanje 

- 2-u-1 formula: čišćenje i održavanje.

- Daje novi život prljavoj i izblijedjeloj koži.

- Ostavlja suhu u nezamašćenu površinu.

TWX® Auto Leather čini kožu svilenkasto mekom na dodir bez da je učini vlažnom i ljepljivom. Njegova formula je kreirana da bi bila učinkovita kao sredstvo za čišćenje ali i za održavanje. TWX® Auto Leather prodire duboko u kožu, održava je i njeguje i ostavlja prijatan, nenapadan miris svježine. Naš proizvod zaštićuje kožu od pucanja i blijeđenja i pruža joj dugotrajnu njegu koju zavrjeđuje.


Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!

Loše           Dobro

TWX® Auto pakiranje sa 6 premium sredstava za čišćenje auta

  • Ponuda traje do
  • 4 kn

    Ograničena Ponuda OSTALI SU SAMO