BRZA DOSTAVA - za 4. dana

Jedini proizvod za automobile koji…

ČISTI, ŠTITI, DEZINFICIRA & DAJE BLISTAV IZGLED!


TWX® Auto Exterior je 3-u-1 sprej sa naprednom formulom koji čisti i zaštićuje Vaš automobil bez vode! 3-u-1 formula visokog kvaliteta ne samo da čisti, nego i također dezinficira i zaštićuje vanjske površine automobila. Njegovi moćni sastojci su veoma efikasni protiv virusa i klica koji se najviše nakupljaju na kvakama vrata ali sa samo jednim nanošenjem sve vanjske površine će biti očišćene, dezinficirane i zaštićene na duže vrijeme.

 Recenzije pouzdanih kupaca s 5- zvjezdica 

 UNIŠTAVA VIRUSE, KLICE I BAKTERIJE SA KVAKA VRATA! NIJE POTREBNA VODA!  FORMULA POLIMERSKE TEHNOLOGIJE  20X JAČA OD BILO KOJEG REGENERATORA ILI VOSKA! LABORATORIJSKI TESTIRANA TEHNOLOGIJA BEZ OKRZAVANJA I GREBANJA

Naš TWX® Auto Exterior formulacijski tim, u partnerstvu sa specijalistima za čišćenje i higijenu automobila, razvili su ovaj proizvod za detaljno uljepšavanje koji je lak za uporabu i koji koristi tehnologiju čišćenja i dezinficiranja bez uporabe vode ili agenasa za ovlaživanje, kako bi nježno, sigurno i efikasno prošao kroz bakterije, klice, nečistoću, masnoću i nakupine prljavštine i odmah po kontaktu ih uklonio, ostavljajući Vam čistu, dezinficiranu i zaštićenu površinu i to baš svaki put.


14 Dana garancija povrata novca

Želimo da budete 100% zadovoljni sa svime što kupite od TWX Auta. A ako niste u potpunosti sretni sa svojom kupovinom, u potpunosti ćemo vam vratiti novac ili zamijeniti robu. Jedino morate nas kontaktirati!


  


ODOBRENO OD PROFESIONALACA IZ INDUSTRIJE!

TWX® Auto Exterior je laboratorijski projektiran i profesionalno testiran od automobilskih detailera iz cijelog svijeta. Niti jedan drugi proizvod ne može zaista čistiti, glačati, polirati i štititi u isto vrijeme. TWX® Auto Exterior to može!


Zaboravite pranje auta, naša najnovija inovacija će vašem automobilu omogućiti željeni savršen izgled.

 • BEZ OGREBOTINA I TRAGOVA
  TWX® Auto Exterior  Čišćenje bez vode 3-u-1, voskom zaštitite vanjštinu svog automobila je prvoklasni polimerski premaz za automobile čija formula pruža nježan i učinkovit način da omogući vašem automobilu izgled koji je sjajan poput novog!
  Moćna polimerska formula dat će dugotrajnu zaštitu od ogrebotina i tragova i vratit će prvotni sjaj vašeg automobila.

 • ČISTI PRLJAVŠTINU, GAREŽ & MASNOĆU
  Naša 3-u-1 formula pruža vam bezvodno pranje automobila, premaz i sjaj za čist izgled kao iz auto salona.
  Jednostavno za korištenje u vašem domu, nisu potrebna skupa pranja automobila i poliranja!


 • ZA SVE POVRŠINE
  Koristite ovaj sprej na bojanim, metalnim i plastičnim površinama automobila, brodova, motocikala i mnogih drugih!

DOSTAVA JE BESPLATNA

Ova cijena uključuje porez. Bilo koja narudžba koja sadrži 2 ili više komada proizvoda dobiva besplatnu dostavu. Proizvod će biti dostavljen na Vaša kućna vrata unutar 1-4 radna dana od datuma na koji je narudžba zaprimljena putem ove web stranice.

100% JAMSTVO POVRATA NOVCA

Ako niste zadovoljni proizvodom, pošaljite ga natrag i vratit ćemo Vam Vaš novac – bez pitanja.

METODA PLAĆANJA

Način plaćanja je pouzećem - ne plaćate ništa unaprijed.


DOKAZANI REZULTATI OD LJUBITELJA AUTOMOBILA POPUT VAS!

 


 • KAKO SE KORISTI:
  1. Našpricajte na čisti, preklopljen ručnik od mikrofibre i na vanjsku površinu automobila koju želite očistiti.
  2. Površina bi otprilike trebala biti veličine 10x10 cm (jedno špricanje bi trebalo da bude dovoljno da je pokrije).
  3. Započnite površinu lagano brisati u jednom smjeru (npr. s lijeva na desno ili s desna na lijevo ali nikada kružnim pokretima) s prethodno navlaženim preklopljenim ručnikom od mikrofibre.
  4. Ponovo našpricajte površinu koju želite očistiti, ali i preklopljeni ručnik od mikrofibre. Sada ponovo lagano obrišite.
  5. Prije nego to napravite, provjerite da na preklopljenom ručniku od mikrofibre nema zaostalih mrvica od prvog čišćenja. Ako ih ima, preklopite ručnik na drugu stranu i nastavite čistiti željeno područje.
  6. Za savršeni završetak, uzmite čisti i suhi ručnik od mikrofibre, i lagano obrišite magličaste ostatke PRIJE nego se osuše.
  7. Ponovite ovaj postupak sve dok cijelo vozilo nije čisto i ultra sjajno. Može se koristiti na boji, metalu i plastici.

FAQ

Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!

Loše           Dobro

TWX® Auto Exterior 3-u-1 sprej za čišćenje, poliranje i dezinficiranje

 • Ponuda traje do
 •   Ograničena Ponuda OSTALI SU SAMO

Kupci koji su kupili ovo također su se odlučili i za